Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Forum (2019)

Forum

Sted: TRoA's lokaler, Nørresundby, Danmark 🗺️
Dato: 27. - 29. september 2019

Del av: Forum

Om kongressen:

Forum er Landsforeningen Bifrosts årlige kongres, som samler rollespillere, brætspillere, milsimmere, grejnørder, cosplayere og alle vores nørdevenner fra hele landet. Det er spændende mennesker, gode idéer og nye udfordringer!

Vores vision er at skabe Forum19, der kan bygge bro på tværs af miljøet, af hobbyer og aldersgrupper med masser af inspirerende indhold, interaktion og møder imellem mennesker. Vores vision er at bygge videre på de forgangne års udvikling med særligt fokus på at inkludere for alle – nye om erfarne, unge som ældre.

Arrangeret af Landsforeningen Bifrost.

Vi har ikke hatt tilgang til programmet for denne kongressen, så oversikten over spill er kun basert på eksterne kilder, hukommelse, rykter og så videre. Derfor er den kanskje ikke komplett. Send oss en rettelse.

Priser

Årets Ildsjæl

Sebastian Nemeth
Sebastian har igennem lang tid siddet i lokale bestyrelser og lige nu er han næstformand i Projekt Nexus. Sebastian er kendetegnet ved at holde gang i hjulene hos den herningensiske lokalforening. Han arbejder med at beskrive rollespil som metode og anvender det til at uddanne morgendagens pædagoger. Han har alle dage været nytænkende i sit lokalmiljø og yderligere bragt sin inspiration, uddannelse og erfaring med sig hjem fra hele Danmark. Han skaber debat: psykisk sikkerhed, bedre rammer for forskellighed og bedre rammer for inkludering af kvinder. Selv udvikler sebastian lokalt unge rollespillere til at starte deres egne kampagner via kurser med værktøjer og inspiration. Her skaber han brobygning mellem nye og gamle GM'er. Når Sebastian bringer andre rollespillere ud på eventyr i andre foreningers rollespil, tager han dem ikke bare med, men han klæder dem på med workshops og afbryder sit eget spil for at facilitere, så folk kan rykke sig her og nu. Derfor fortjener Sebastian at blive hyldet som den ildsjæl, han er.
David Geil Sørensen
David har i mange år været hovedarrangør og plotansvarlig for Rollespilsfabrikkens kampagne i Rude Skov, som har kørt siden 2004 og af flere omgange været Danmarks største børnekampagne. Han er en konstant i sin forening og er dybt engageret. Han bruger hjertens gerne sommerferien på at underholde og udvikle sin lokalforenings mange børnemedlemmer samt børn fra institutioner i hele København. Særligt nævneværdigt er scenariet "Tyvenes By", der fortjener særlig anerkendelse, da det lykkedes David og resten af arrangørgruppen at gøre scenariet virkelig billigt, så børn fra alle baggrunde kunne være med. Davids store arbejde har styrket forholdene til rollespil på fritidsinstitutioner. Derfor fortjener David at blive fejret som en ildsjæl.
Jesper Clemmensen
Jesper bruger uanede mængder af sin fritid på at lave underholdning til rollespillere både til LV-Live og på Viking-Con og ydermere inspirerende arbejde med at designe rollespil med formål at stoppe unge med at tage stoffer. Han er en trofast og essentiel del af arrangørgruppen, der holder LV-Live. Via hans arbejde med LV-historierne, plots, spilleregler, ordensregler, kontrakter, konfliktmægling og meget mere bliver arrangementet altid en succes. Mere end 1200 unikke deltagere i LV har nydt Jespers opfindsomhed og kreativitet, hvor han bl.a. har lavet over 110 udgaver af rollespilsavisen "Lad Vide". Kort sagt burde alle foreninger i landet have en ildsjæl som Jesper.
Steffen Kanstrup
Steffen har igennem en stor årrække været en konstant tilstedeværelse i TRoA og Nordjylland. På listen over frivillige poster finder man figurspilskampagne-koordinator, pen'n'paper game master, tidligere bestyrelsesmedlem og formand for TRoA, primus motor på gruppeture til Krigslive og ikke mindst hovedarrangør på TRoAs månedlige rollespilskampagne "Sidste Søndag", hvor han har jongleret med PR, samvær og sammenhold mellem spillerne og generelt udviklet kampagnen. Steffen er altid klar til at hjælpe, når man spørger, og kan han ikke møde op fysisk, så er han altid klar med råd som en fast støtte for TRoAs aktive. Derfor fortjener Steffen at blive hyldet som en ildsjæl.

Årets Bifald

Joachim Dittmann Jepsen
Joachim er ikke en person, der stiller sig frem og gør opmærksom på sig selv. Alligevel har de fleste rollespillere i Danmark har haft med ham at gøre på et eller andet tidspunkt. Har du brugt en app til Forum eller Fastaval? Har du deltaget i en auktion til fordel for Bifrostpuljen, eller var du med til Knudepunkt? Så har du haft berøringsflade med Joachim, for udover forefaldende arrangørarbejde, er han nemlig en af hovedkræfterne bag de tunge IT-løsninger, som miljøet har nydt godt af, selv når det har betydet søvnløse nætter og rigtig, rigtig mange timers arbejde. Men Joachims engagement slutter ikke dér: Har har også lagt utallige timer i at motivere de frivillige kræfter, der i fællesskab er ved at opbygge Wonderstudios i et mejeri på Lolland. Han er ikke for fin til at skovle dyreafføring fra hallerne, når han ikke har gang i fondssøgning i hundredetusinde-klassen, så nu skal han tage en velfortjent pause fra skyggerne og komme ud i rampelyset for en stund til et bifald.
Mads Havshøj
I kulissen kravler mange skabninger rundt, heriblandt Mads Havshøj. Mads har i sin lange karriere med rollespil arbejdet som bærende figur. Tilbage i midt-nullerne har han ryddet op i sit lokale rollespilsmiljø og bevæget sig videre derfra med sin pragmatiske tilgang til sit arbejde som medarrangør af en masse jyske conner. Mads melder sig sjældent kun under én fane, men gerne flere. Han er en multininja, som kan balancere alt fra strøm til dommeransvar. Mads har senest lavet et ordentligt saksespark i form af at være general for Fastaval 2019. Men Mads stopper ikke her, han er også brætspilsdesigner og en ambitiøs liverollespilsarrangør. Han har været med til at bringe nogle af de tunge nordiske lives til landet og har videreudviklet på deres historier. Mads råber ikke højt om sine bedrifter, men vi ser dem, og for dem fortjener han et bifald.
Troels Barkholt-Spangsbo
Gennem sine mange år i rollespilsmiljøet har Troels arrangeret conner, scenarier og generelt været en kontinuerlig stor frivillig kraft. Han har siden 2011 været med til at gøre Knudepunkt i Danmark til en realitet som hovedarrangør. Han er en projektleder med et stort overblik, der samtidig er god til at hive nye mennesker med ind i sine ambitiøse projekter og give dem plads til at udvikle sig. Troels har designet alt fra Vampire til banebrydende Nordic Larps til Fastaval-scenarier. Foruden at have været bl.a. Forum-arrangør og sekretær for Bifrost, er Troels også en af de tilbagevendende undervisere på Orkerne Kommers sommerskole. Troels er ikke bange for at afprøve nye tiltag og er både hårdtarbejdende og altid parat til at hjælpe nye rollespilsarrangører. Derfor fortjener Troels et kæmpe bifald.

Arrangører

Auktion Mikkel Bistrup Andersen
Hovedarrangør Uffe V. Jensen
Praktisk Jacob Kronby Schulze

LenkerSend inn rettelser om denne siden