Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Odense Spilfestival (2017)

Sted: Amfipladsen, Odense, Danmark
Dato: 6. mai 2017

Del av: Odense Spilfestival

Om kongressen:

6. maj er brætspillets dag i Odense! I området omkring Amfipladsen kan du opleve Odense Spilfestival. Det er gratis at deltage i samtlige aktiviteter.

Her er noget for hele familien: Fremvisning af nye brætspil, second hand marked, turneringer og konkurrencer for store og små, folk i kostumer, lotteri med præmier for mange tusinde kroner, film fremvisninger, og mere.

På Amfipladsen, mellem Café Biografen og Studenterhuset, finder du telte med boder fra en række spilproducenter og virksomheder. Her kan du købe spritnye spil, og afprøve mange af dem først.

På second hand markedet finder du brugte brætspil og reservedele til dine gamle brætspil. Det er gratis at sætte en bod op til second hand markedet. Skriv til morten@odensespilfestivalen.dk hvis du er interesseret.

Vores lotteri indeholder præmier for tusindevis af kroner, og du kan finde brætspil, gavekort og meget mere.

Der vil være en række turneringer i løbet af dagen, hvor du kan vinde flotte præmier. Kom og vær med!

Vil du indgå i samarbejde med spilfestivalen, kunne du tænke dig at afholde en begivenhed på festivalen, vil du stille en bod op, eller give en præmie til lotteriet imod reklame for din virksomhed? Skriv til morten@odensespilfestival.dk.

Spilfestivalen er støttet af Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning. Vi takker!

Vi har ikke hatt tilgang til programmet for denne kongressen, så oversikten over spill er kun basert på eksterne kilder, hukommelse, rykter og så videre. Derfor er den kanskje ikke komplett. Send oss en rettelse.

ArrangørerSend inn rettelser om denne siden