Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Odense Spilfestival (2017)

Plats: Amfipladsen, Odense, Danmark
Datum: 6 maj 2017

Del av: Odense Spilfestival

Om konventet:

6. maj er brætspillets dag i Odense! I området omkring Amfipladsen kan du opleve Odense Spilfestival. Det er gratis at deltage i samtlige aktiviteter.

Her er noget for hele familien: Fremvisning af nye brætspil, second hand marked, turneringer og konkurrencer for store og små, folk i kostumer, lotteri med præmier for mange tusinde kroner, film fremvisninger, og mere.

På Amfipladsen, mellem Café Biografen og Studenterhuset, finder du telte med boder fra en række spilproducenter og virksomheder. Her kan du købe spritnye spil, og afprøve mange af dem først.

På second hand markedet finder du brugte brætspil og reservedele til dine gamle brætspil. Det er gratis at sætte en bod op til second hand markedet. Skriv til morten@odensespilfestivalen.dk hvis du er interesseret.

Vores lotteri indeholder præmier for tusindevis af kroner, og du kan finde brætspil, gavekort og meget mere.

Der vil være en række turneringer i løbet af dagen, hvor du kan vinde flotte præmier. Kom og vær med!

Vil du indgå i samarbejde med spilfestivalen, kunne du tænke dig at afholde en begivenhed på festivalen, vil du stille en bod op, eller give en præmie til lotteriet imod reklame for din virksomhed? Skriv til morten@odensespilfestival.dk.

Spilfestivalen er støttet af Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning. Vi takker!

Vi har inte fått något program för detta konvent, så översikten över spel är endast baserad på externa referenser, hågkomster, tidiga rykten, etc, och är därför kanske inte komplett. skicka oss en rättelse.

ArrangörerSkicka in rättelser om den här sidan