Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Odense Spilfestival (2017)

Sted: Amfipladsen, Odense
Dato: 6. maj 2017

Del af: Odense Spilfestival

Om kongressen:

6. maj er brætspillets dag i Odense! I området omkring Amfipladsen kan du opleve Odense Spilfestival. Det er gratis at deltage i samtlige aktiviteter.

Her er noget for hele familien: Fremvisning af nye brætspil, second hand marked, turneringer og konkurrencer for store og små, folk i kostumer, lotteri med præmier for mange tusinde kroner, film fremvisninger, og mere.

På Amfipladsen, mellem Café Biografen og Studenterhuset, finder du telte med boder fra en række spilproducenter og virksomheder. Her kan du købe spritnye spil, og afprøve mange af dem først.

På second hand markedet finder du brugte brætspil og reservedele til dine gamle brætspil. Det er gratis at sætte en bod op til second hand markedet. Skriv til morten@odensespilfestivalen.dk hvis du er interesseret.

Vores lotteri indeholder præmier for tusindevis af kroner, og du kan finde brætspil, gavekort og meget mere.

Der vil være en række turneringer i løbet af dagen, hvor du kan vinde flotte præmier. Kom og vær med!

Vil du indgå i samarbejde med spilfestivalen, kunne du tænke dig at afholde en begivenhed på festivalen, vil du stille en bod op, eller give en præmie til lotteriet imod reklame for din virksomhed? Skriv til morten@odensespilfestival.dk.

Spilfestivalen er støttet af Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning. Vi takker!

Vi har ikke haft noget program for denne kongres, så oversigten over spil er blot baseret på eksterne referencer, hukommelse, tidlige rygter, etc., og er derfor måske ikke komplet.
Har du en ændring, eller ligger du inde med et program, så send os en rettelse.Indsend rettelser for denne side