About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Krise

Front page for Krise

RPG system: Systemløst

By

✏️Olav Junker Kjær

Description

TV-avisen, godaften.

Det er Langfredag, den 2. april.

Regeringen er i dag blevet kastet ud i sin hidtil værste krise, blot en uge før folketingsvalget.

Skibet "Ras Asir" med de to tusind somaliske flygtninge har nu endelig fået tilladelse til at gå til kaj i Københavns havn, men alle ombordværende har fået forbud mod at forlade skibet, som nu bevogtes af politiet. Skibets kaptajn afhøres i disse timer af Københavns politi.

Mordet på Anne Sommer begået af en gruppe unge indvandrere affødte igen i dag demonstrationer. Det lykkedes politiet at forhindre sammenstød mellem de Autonome og demonstranterne.

Statsministeren præsenterede tidligere i dag det længe ventede udspil til en revision af flygtningeloven, men udspillet blev dårligt modtaget af oppositionen, som har udtalt sig i meget hårde vendinger.

Dansk Folkeparti kalder udspillet for "En hån mod det danske folk." Omvendt kalder Enhedslisten det "Fremmedfjendsk i en grad der sætter Danmark uden for det gode selskab."

- Poul Nyrup Rasmussen, er udtalelserne et tegn på at man har mistet tilliden til at regeringen kan håndtere situationen?

- Lad mig først sige at jeg faktisk er ret sur over de udtalelser oppositionen har kommet med. Vi gør faktisk vores bedste for at løse denne situation på en fornuftige måde, og det tror jeg at befolkningen ved!

- Men de nyeste meningsmålinger viser at store dele af befolkningen...

- Hør nu her, de seriøse partier arbejder sammen og vi finder en fornuftig løsning. Vi finder en løsning!

Played at

Fastaval - Atlantis (1999)


Send corrections for this page