Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Krise

Forside til Krise

System: Systemløst

Af

✏️Olav Junker Kjær

Foromtale

TV-avisen, godaften.

Det er Langfredag, den 2. april.

Regeringen er i dag blevet kastet ud i sin hidtil værste krise, blot en uge før folketingsvalget.

Skibet "Ras Asir" med de to tusind somaliske flygtninge har nu endelig fået tilladelse til at gå til kaj i Københavns havn, men alle ombordværende har fået forbud mod at forlade skibet, som nu bevogtes af politiet. Skibets kaptajn afhøres i disse timer af Københavns politi.

Mordet på Anne Sommer begået af en gruppe unge indvandrere affødte igen i dag demonstrationer. Det lykkedes politiet at forhindre sammenstød mellem de Autonome og demonstranterne.

Statsministeren præsenterede tidligere i dag det længe ventede udspil til en revision af flygtningeloven, men udspillet blev dårligt modtaget af oppositionen, som har udtalt sig i meget hårde vendinger.

Dansk Folkeparti kalder udspillet for "En hån mod det danske folk." Omvendt kalder Enhedslisten det "Fremmedfjendsk i en grad der sætter Danmark uden for det gode selskab."

- Poul Nyrup Rasmussen, er udtalelserne et tegn på at man har mistet tilliden til at regeringen kan håndtere situationen?

- Lad mig først sige at jeg faktisk er ret sur over de udtalelser oppositionen har kommet med. Vi gør faktisk vores bedste for at løse denne situation på en fornuftige måde, og det tror jeg at befolkningen ved!

- Men de nyeste meningsmålinger viser at store dele af befolkningen...

- Hør nu her, de seriøse partier arbejder sammen og vi finder en fornuftig løsning. Vi finder en løsning!

Spillet på

Fastaval - Atlantis (1999)


Indsend rettelser for denne side