Alexandria

Give a hand: To-do
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Krise

Omslag till Krise

System: Systemløst

Av

✏️Olav Junker Kjær

Beskrivning

TV-avisen, godaften.

Det er Langfredag, den 2. april.

Regeringen er i dag blevet kastet ud i sin hidtil værste krise, blot en uge før folketingsvalget.

Skibet "Ras Asir" med de to tusind somaliske flygtninge har nu endelig fået tilladelse til at gå til kaj i Københavns havn, men alle ombordværende har fået forbud mod at forlade skibet, som nu bevogtes af politiet. Skibets kaptajn afhøres i disse timer af Københavns politi.

Mordet på Anne Sommer begået af en gruppe unge indvandrere affødte igen i dag demonstrationer. Det lykkedes politiet at forhindre sammenstød mellem de Autonome og demonstranterne.

Statsministeren præsenterede tidligere i dag det længe ventede udspil til en revision af flygtningeloven, men udspillet blev dårligt modtaget af oppositionen, som har udtalt sig i meget hårde vendinger.

Dansk Folkeparti kalder udspillet for "En hån mod det danske folk." Omvendt kalder Enhedslisten det "Fremmedfjendsk i en grad der sætter Danmark uden for det gode selskab."

- Poul Nyrup Rasmussen, er udtalelserne et tegn på at man har mistet tilliden til at regeringen kan håndtere situationen?

- Lad mig først sige at jeg faktisk er ret sur over de udtalelser oppositionen har kommet med. Vi gør faktisk vores bedste for at løse denne situation på en fornuftige måde, og det tror jeg at befolkningen ved!

- Men de nyeste meningsmålinger viser at store dele af befolkningen...

- Hør nu her, de seriøse partier arbejder sammen og vi finder en fornuftig løsning. Vi finder en løsning!

Spelat på

Fastaval - Atlantis (1999)


Skicka in rättelser om den här sidan