Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Operation B.O.X

RPG system: Paranoia
Genre: Action, Komedie
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Troels Rohde Hansen

Description

Good daycycle Citizen

In a distant future, everyone lives in a underground utopian paradise ruled by everyone’s friend: The Computer. It has created Alpha Complex for you, Citizen. You and the other clones – all grown to serve Alpha Complex.

Everything is provided for; there is efficiency in everything. Because the computer says so. If you disagree with the Computer, it is treason – and treason is punished by summary execution.

You have a mutant power. That’s treason. You are a member of a secret society . That’s treason. However, you have a bigger problem. For one other societies with only robot members, Corpore Metal is making a plan to wipe out all clones.

However, a solution has emerged that your company must get their hands on. In your sector of Alpha Complex, a mysterious black box has appeared that might contain the solution to the Corpore Metal problem … Welcome to Operation B.O.X, Citizen.

A scenario with both tabletop roleplaying, puzzles and live game, against the other teams. You have NERF guns … the other teams also have NERF guns.

Goddag borger

I en fjern fremtid bor alle under jorden i et utopisk paradis styret af alles ven: Computeren. Den har skabt Alpha Complex til dig, borger. Dig og de andre kloner – alle dyrket til at tjene Alpha Complex.

Der er sørget for alt; der er styr på alt. Det er der, fordi Computeren siger det. Er du uenig med Computeren, er det forræderi – og forræderi straffes med omgående henrettelse.

Du har en mutantkraft. Det er forræderi. Du er medlem af et hemmeligt selskab. Det er forræderi. Du har dog et større problem end det. For et af de andre selskaber med udelukkende robotmedlemmer, Corpore Metal, pønser på at udslette alle kloner.

En mulig løsning har dog vist sig, som dit selskab må og skal have fat i. I jeres sektor af Alpha Complex, er en mystisk sort boks dukket op, der skulle indeholde løsningen på Corpore Metal problemet… Velkommen til Operation B.O.X, borger.

Et scenarie med både bordrollespil, gåder og live game, mod de andre hold. I har NERF-guns… det har de andre også.

Kan du og dine venner besejre den onde Computer?
Computeren er din ven. Det siger den – men det passer ikke.
Den har lavet en verden, hvor den bestemmer det hele, og hvor den slår alle, der ikke følger dens regler, ihjel. Den har bestemt for længe, og nu skal den stoppes. I har fundet en sort boks, der har en knap, der kan slukke computeren. Den MÅ I bare bryde ind i!
Du og dine venner er alle kloner, der lever i Computerens land af underjordiske tunneler: Alpha Complex. Det er et uretfærdigt land, hvor man hele tiden skal passe på ikke at gøre Computeren sur. Heldigvis har I flere ekstra liv at bruge af, fordi I er kloner.
Kan I snyde alle Computerens dumme regler og undgå, at den bliver sur på jer? Kan I skjule, at I er ved at prøve at slukke den og komme ind i den sorte boks med slukknappen? Vi får se i ‘Operation B.O.X’, hvor I skal spille rollespil OG løse et escaperoom.

Fastaval Junior, 9-11 år
Tema: Gådeløsning, Onde computere, Kloner

Played at

Fastaval - Otto in Space (2020)
Viking-Con 39 (2020)

TriviaSend corrections for this page