About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

U.S.S. Atlantis

Front page for U.S.S. Atlantis

RPG system: Via Prudensiae
Genre: Action
Participants: 6 players

By

✏️Ask Agger
🎨Niclas Andersen
👍Morten Lund (Teknisk hjælp)

Download

PDF Scenario [Danish] (8.8 MB)

Description

Vi befinder os ombord på et Hercules-transportfly fra det amerikanske forsvar, der kæmper sig igennem fygende sne mod Thule-basen. Tiden er foråret 1983, før Gorbi kom til, og mens den kolde krig var på sit yderste.

Imaskinen sidder seks passagerer med en uvis skæbne. Den anerkendte britiske professor Mortimer; den bedårende blondine Sue Pamela, der er professorens niece; den godmodige svensker Åke Gustafsson, der er Mortimers assistent; samt Sue Pamelas forlovede, den unge amerikanske pilot og helt Johnny Hopes. De fire civilister eskorteres af to hårdføre og patriotiske CIA-agenter, den iskolde Helena Harrison og Vietnam-veteranen Mick Razor.

Polarnattens rædsler venter...

Handlingen udspiller sig i den arktiske vinterkulde; på, over og under isen — med rig mulighed for at opleve adrenalinsuset fra rikochetterende kugler, høre u-båden knage under de mange tons isvand og flygte panisk ud i sneen. Miljøet er fyldt med seje arketyper, stærkt præget af den amerikanske tradition for cigaretter i mundvigen og macho-slang.

Scenariet har det hele: Dramatiske actionscener, gemene skurke og flotte baggrunde. Man kan ikke sige sig fri for at tænke på en lidt James Bond-agtig storhed over skurke og baggrunde, blandet sammen med "The Hunt for Red October” — mørke og panik. Skal spilles!

Played at

Fastaval (1994)
TRoA IX (1994)
Krikkit Con I (1995)
Pentacon VI (1995)
TRoA's Interne Jule-Hygge-Con (1996)
IRIIB (1999)
Viking-Con 30 (2011)

Awards

Fastaval (1994)

Winner, Bedste Bipersoner
Nominated, Bedste Scenarie

Trivia

LinksSend corrections for this page