About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Posthaste

Front page for Posthaste

(AKA: Post Haste)

Genre: Helcon

By

✏️Lars Kroll
✏️Anne Vinter Ratzer

Description

Det er det Herrens år 1891. Gaslamper oplyser gaderne i London, Paris, København og resten af Europas hovedstæder. Industrialiseringen ændrer verden for altid, det Vilde Vesten er vundet, men ikke helt tæmmet endnu, og videnskaben bruser fremad, drevet af massive dampmaskiner. Men den Gamle Verden hænger ved: Overklassen og eliten klamrer sig til magten, overtro og religion har stadig tag i både adel og almue. De hvide områder på landkortet svinder ind, men dækker stadig over store arealer af uudforsket land og ukendte muligheder.

Telegrafen er opfundet og udbredt overalt, og Hr. Bells telefon er forlængst patenteret, men det mest udbredte og pålidelige valg til langdistancekommunikation forbliver.....

Brevet.

---

Posthaste handler om at skrive breve. På den gammeldags måde, med pen og papir.

Det er meget simpelt: Du kan dukke op nårsomhelst under Fastaval, lave en karakter, og begynde at skrive breve til de andre karakterer i spillet. Du beslutter hvad du vil skrive om, til hvem, og hvordan din karakters historie skal udfolde sig.

De breve, du vælger at skrive, kan blive startskuddet til en helt ny plottråd, som varer resten af Fastaval og involverer dusinvis af spillere, eller bare være en kort udveksling af ord mellem to personer. Intet brev er for stort, for småt, for spændende eller for trivielt.

Du kan skrive om din søgen efter den tabte by Eldorado i Syd-Amerikas jungle, hvordan du infiltrerer zarens hemmelige politi, eller om din jagt på en gentlemantyv, som planlægger at stjæle dronningens kronjuveler.

Du kan skrive til potentielle forretningsforbindelser om nye investeringer og muligheder, til videnskabelige kolleger om din uenighed i deres seneste publikationer, eller til nære venner og familie om dødsfald og fødsler i familien, ægteskabstilbud, sladder om andre karakterer, eller gode tips til havearbejdet.

Du kan skrive lige hvad du vil.

Der er ingen fastlagt historie i Posthaste, kun en beskrivelse af den verden, spillet foregår i. Du kan lave din egen baggrund og plot, eller lade dig inspirere af ideer stillet til rådighed af arrangørerne. Gennem de breve, du skriver og modtager, skaber du og de andre spillere historien i Posthaste.

Played at

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)
Fastaval - Otto in Space (2020)

LinksSend corrections for this page