About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Det perfekte måltid

Front page for Det perfekte måltid

RPG system: Apocalypse World hack
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Christoffer Hoeck

Download

PDF Scenario [Danish] (0.6 MB)
PDF Characters [Danish] (0.6 MB)

Description

"Velkommen til madglæde, forlagte lommetørklæder og morgenmad nummer to, når fire hobbitvenner drager på eventyr i Herredet for at skabe det perfekte måltid – en episk færd i hobbithøjde."

En morgen vågner fire hobitter op. De har alle haft den samme drøm om det perfekte måltid, som de nu må stykkes sammen. Ingredienserne er mange og skal findes inden og uden for Hobbitrups grænser. Derfor drager de fire venner afsted med madpakke, vandrestok og lommetørklæde. Det bliver en færd ulig nogen anden, men hvad gør en sand hobbit ikke for et godt måltid?

Scenariet er en kort episk fortælling taget ned i hobbithøjde med et gennemgående tema om madglæde og hobbithed. De fire roller er hobitter som vi kender dem fra "Hobitten" og "Ringenes herre" og scenariets stemning er munter, hvor det aldrig bliver mere end hobbithårdt.

Scenariet benytter både fortællescener, hvor spillerne selv er med til at beskrive verdenen og så mere klassisk spil, hvor spillerne agerer i forhold til situationen og der benyttes et system. Systemet er et stærkt forsimplet hack af Apocalypse world reglerne og der kræves ikke forudgående regelkendskab.

Played at

Viking-Con 36 (2017)
DefCon 2 (2018)
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Awards

Viking-Con 36 (2017)

Winner, Scenariekonkurrencen


Send corrections for this page