Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Det perfekte måltid

Vorderseite für Det perfekte måltid

System: Apocalypse World hack
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Christoffer Hoeck

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,6 MB)
PDF Rollen [Dänisch] (0,6 MB)

Beschreibung

"Velkommen til madglæde, forlagte lommetørklæder og morgenmad nummer to, når fire hobbitvenner drager på eventyr i Herredet for at skabe det perfekte måltid – en episk færd i hobbithøjde."

En morgen vågner fire hobitter op. De har alle haft den samme drøm om det perfekte måltid, som de nu må stykkes sammen. Ingredienserne er mange og skal findes inden og uden for Hobbitrups grænser. Derfor drager de fire venner afsted med madpakke, vandrestok og lommetørklæde. Det bliver en færd ulig nogen anden, men hvad gør en sand hobbit ikke for et godt måltid?

Scenariet er en kort episk fortælling taget ned i hobbithøjde med et gennemgående tema om madglæde og hobbithed. De fire roller er hobitter som vi kender dem fra "Hobitten" og "Ringenes herre" og scenariets stemning er munter, hvor det aldrig bliver mere end hobbithårdt.

Scenariet benytter både fortællescener, hvor spillerne selv er med til at beskrive verdenen og så mere klassisk spil, hvor spillerne agerer i forhold til situationen og der benyttes et system. Systemet er et stærkt forsimplet hack af Apocalypse world reglerne og der kræves ikke forudgående regelkendskab.

Hier gespielt worden

Viking-Con 36 (2017)
DefCon 2 (2018)
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Preise

Viking-Con 36 (2017)

Gewinner, Scenariekonkurrencen


Korrektionen für diese Seite einschicken