Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Dreamland 2317 AD

RPG system: LARP
Genre: Sci-Fi

Organized by

Dragons Lair

By

OrganizerJonny Mikael Bøgely

Description

Det vi ved:

Forlystelsesparken havde tidligere haft det svært, men i år 2061 underskrev ejeren, David Andersson, en lukrativ aftale og de store amerikanske selskaber RobCo Industries og Nuka-Cola Corporation begyndte at skyde penge ind i projektet. Navnet blev skiftet til ”Dreamland”, med det fængende og lovende slogan: ”Where dreams come true!”

I 2077 var Dreamland den mest populære forlystelsespark i hele de Forenede Nordiske Nationer, og David Andersson var en af de mest populære og rigeste mænd i sin tids underholdningsbranche. Turisterne strømmede til fra hele Europa, for at nyde et par dages fri fra hverdagens tomgang og glemme den tilspidsende krise mellem USA og Kina.

2077 var også året hvor den store krig brød ud. Og krig... Krig forandrer alt!

Selvom det meste af det gamle Skandinavien gik fri for direkte nedslag, ramte nedfaldet fra de hundredvis af atombomber stadig tungt. Norden var simpelthen ikke udrustet til at håndtere en atomkrig; de bunkeranlæg som var bygget, var hverken dybe eller gode nok til at beskytte imod strålingen. De manglende rationer gjorde, at folk søgte ud af bunkerne igen, imens strålingen stadig var på sit højeste. Millioner af liv gik tabt i de efterfølgende dage; få så undergangen komme og de som hørte advarslerne gjorde, lod hånt om luftalarmernes toner – der var jo ikke faldet bomber her!

Nu skriver vi år 2317. Overalt fra verdens fjerneste afkroge meldes der om mindsket stråling og for første gang i over 200 år, er der et spirende håb for menneskeheden og en mulighed for at genoprette livet som det var før. Verden er imidlertid stadig gold og øde, og arbejdet med at dyrke jorden er langsommeligt og tungt.

Undtaget en lille plet i det gamle Forenede Nordiske Nationer, her spirer naturen frem i en grad som kun er set få andre steder på hele kloden.

Er det herfra at civilisationen skal rejse sig igen? I Dreamland går drømme i opfyldelse, og alle drømmer om en verden som er grøn og frodig igen!

Runs

9. - 11. June 2017, Fun Park Fyn, Aarup

Links

Scenariets Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/Dreamland2317AD/Send corrections for this page