Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Dreamland 2317 AD

System: LARP
Genre: Sci-Fi

Arrangerat av

Dragons Lair

Av

OrganizerJonny Mikael Bøgely

Beskrivning

Det vi ved:

Forlystelsesparken havde tidligere haft det svært, men i år 2061 underskrev ejeren, David Andersson, en lukrativ aftale og de store amerikanske selskaber RobCo Industries og Nuka-Cola Corporation begyndte at skyde penge ind i projektet. Navnet blev skiftet til ”Dreamland”, med det fængende og lovende slogan: ”Where dreams come true!”

I 2077 var Dreamland den mest populære forlystelsespark i hele de Forenede Nordiske Nationer, og David Andersson var en af de mest populære og rigeste mænd i sin tids underholdningsbranche. Turisterne strømmede til fra hele Europa, for at nyde et par dages fri fra hverdagens tomgang og glemme den tilspidsende krise mellem USA og Kina.

2077 var også året hvor den store krig brød ud. Og krig... Krig forandrer alt!

Selvom det meste af det gamle Skandinavien gik fri for direkte nedslag, ramte nedfaldet fra de hundredvis af atombomber stadig tungt. Norden var simpelthen ikke udrustet til at håndtere en atomkrig; de bunkeranlæg som var bygget, var hverken dybe eller gode nok til at beskytte imod strålingen. De manglende rationer gjorde, at folk søgte ud af bunkerne igen, imens strålingen stadig var på sit højeste. Millioner af liv gik tabt i de efterfølgende dage; få så undergangen komme og de som hørte advarslerne gjorde, lod hånt om luftalarmernes toner – der var jo ikke faldet bomber her!

Nu skriver vi år 2317. Overalt fra verdens fjerneste afkroge meldes der om mindsket stråling og for første gang i over 200 år, er der et spirende håb for menneskeheden og en mulighed for at genoprette livet som det var før. Verden er imidlertid stadig gold og øde, og arbejdet med at dyrke jorden er langsommeligt og tungt.

Undtaget en lille plet i det gamle Forenede Nordiske Nationer, her spirer naturen frem i en grad som kun er set få andre steder på hele kloden.

Er det herfra at civilisationen skal rejse sig igen? I Dreamland går drømme i opfyldelse, og alle drømmer om en verden som er grøn og frodig igen!

Speltillfällen

9. - 11. juni 2017, Fun Park Fyn, Aarup

Länkar

Scenariets Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/Dreamland2317AD/Skicka in rättelser om den här sidan