Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Dreamland 2317 AD

System: Live
Genre: Sci-Fi

Arrangeret af

Dragons Lair

Af

ArrangørJonny Mikael Bøgely

Foromtale

Det vi ved:

Forlystelsesparken havde tidligere haft det svært, men i år 2061 underskrev ejeren, David Andersson, en lukrativ aftale og de store amerikanske selskaber RobCo Industries og Nuka-Cola Corporation begyndte at skyde penge ind i projektet. Navnet blev skiftet til ”Dreamland”, med det fængende og lovende slogan: ”Where dreams come true!”

I 2077 var Dreamland den mest populære forlystelsespark i hele de Forenede Nordiske Nationer, og David Andersson var en af de mest populære og rigeste mænd i sin tids underholdningsbranche. Turisterne strømmede til fra hele Europa, for at nyde et par dages fri fra hverdagens tomgang og glemme den tilspidsende krise mellem USA og Kina.

2077 var også året hvor den store krig brød ud. Og krig... Krig forandrer alt!

Selvom det meste af det gamle Skandinavien gik fri for direkte nedslag, ramte nedfaldet fra de hundredvis af atombomber stadig tungt. Norden var simpelthen ikke udrustet til at håndtere en atomkrig; de bunkeranlæg som var bygget, var hverken dybe eller gode nok til at beskytte imod strålingen. De manglende rationer gjorde, at folk søgte ud af bunkerne igen, imens strålingen stadig var på sit højeste. Millioner af liv gik tabt i de efterfølgende dage; få så undergangen komme og de som hørte advarslerne gjorde, lod hånt om luftalarmernes toner – der var jo ikke faldet bomber her!

Nu skriver vi år 2317. Overalt fra verdens fjerneste afkroge meldes der om mindsket stråling og for første gang i over 200 år, er der et spirende håb for menneskeheden og en mulighed for at genoprette livet som det var før. Verden er imidlertid stadig gold og øde, og arbejdet med at dyrke jorden er langsommeligt og tungt.

Undtaget en lille plet i det gamle Forenede Nordiske Nationer, her spirer naturen frem i en grad som kun er set få andre steder på hele kloden.

Er det herfra at civilisationen skal rejse sig igen? I Dreamland går drømme i opfyldelse, og alle drømmer om en verden som er grøn og frodig igen!

Afviklinger

9. - 11. juni 2017, Fun Park Fyn, Aarup

Links

Scenariets Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/Dreamland2317AD/Indsend rettelser for denne side