Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Tågens pris

RPG system: LARP
Genre: Fantasy, Sci-Fi

Organized by

Lyng Rollespil & Utopia Live

By

OrganizerJakob Laursen
OrganizerChristian Møhlenberg
OrganizerSimon Pedersen

Description

Tågens Pris er et scenarie som sætter fokus på mødet mellem to meget forskellige kulturer, og de problemer som opstår deraf. Kulturerne er henholdsvis en gruppe flygtninge som har mistet alt, og det folk som de søger tilflugt hos.

Flygtningene kommer fra et samfund der meget ligner vores eget, men hvor religion og spiritualisme er set som tabu og overtro. Hvorimod de indfødte lever i et mere primitivt samfund, med stor fokus på religion og tradition.

Flygtningene forsøger at skabe et nyt liv for dem selv, og genfinde hvad de har mistet, imens de indfødte forsøger at opretholde deres levevis og kultur, som bliver truet af de mange flygtninges ankomst. Det er i de indfødtes natur at hjælpe andre, men de er allerede trængt på resurser, og det er ikke alle som mener at de faktisk bør hjælpe.

Vil de indfødte prøve at integrere flygtningene i deres samfund, hvis de bliver nød til at gå på kompromi med deres traditioner? Har flygtningene overhovedet lyst til at blive en del af det samfund, hvis det er på bekostning af deres eget? Det er et af de mange moralske problemstillinger som spillerne kan blive sat i, til Tågens Pris.

Runs

17. - 19. February 2017, Lyng Rollespil, Fredericia, Denmark

LinksSend corrections for this page