Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Tågens pris

System: LARP
Genre: Fantasy, Sci-Fi

Arrangeret af

Lyng Rollespil & Utopia Live

Af

OrganizerJakob Laursen
OrganizerChristian Møhlenberg
OrganizerSimon Pedersen

Foromtale

Tågens Pris er et scenarie som sætter fokus på mødet mellem to meget forskellige kulturer, og de problemer som opstår deraf. Kulturerne er henholdsvis en gruppe flygtninge som har mistet alt, og det folk som de søger tilflugt hos.

Flygtningene kommer fra et samfund der meget ligner vores eget, men hvor religion og spiritualisme er set som tabu og overtro. Hvorimod de indfødte lever i et mere primitivt samfund, med stor fokus på religion og tradition.

Flygtningene forsøger at skabe et nyt liv for dem selv, og genfinde hvad de har mistet, imens de indfødte forsøger at opretholde deres levevis og kultur, som bliver truet af de mange flygtninges ankomst. Det er i de indfødtes natur at hjælpe andre, men de er allerede trængt på resurser, og det er ikke alle som mener at de faktisk bør hjælpe.

Vil de indfødte prøve at integrere flygtningene i deres samfund, hvis de bliver nød til at gå på kompromi med deres traditioner? Har flygtningene overhovedet lyst til at blive en del af det samfund, hvis det er på bekostning af deres eget? Det er et af de mange moralske problemstillinger som spillerne kan blive sat i, til Tågens Pris.

Afviklinger

17. - 19. februar 2017, Lyng Rollespil, Fredericia

LinksIndsend rettelser for denne side