Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Tågens pris

System: LARP
Genre: Fantasy, Sci-Fi

Arrangerat av

Lyng Rollespil & Utopia Live

Av

arrangörJakob Laursen
arrangörChristian Møhlenberg
arrangörSimon Pedersen

Beskrivning

Tågens Pris er et scenarie som sætter fokus på mødet mellem to meget forskellige kulturer, og de problemer som opstår deraf. Kulturerne er henholdsvis en gruppe flygtninge som har mistet alt, og det folk som de søger tilflugt hos.

Flygtningene kommer fra et samfund der meget ligner vores eget, men hvor religion og spiritualisme er set som tabu og overtro. Hvorimod de indfødte lever i et mere primitivt samfund, med stor fokus på religion og tradition.

Flygtningene forsøger at skabe et nyt liv for dem selv, og genfinde hvad de har mistet, imens de indfødte forsøger at opretholde deres levevis og kultur, som bliver truet af de mange flygtninges ankomst. Det er i de indfødtes natur at hjælpe andre, men de er allerede trængt på resurser, og det er ikke alle som mener at de faktisk bør hjælpe.

Vil de indfødte prøve at integrere flygtningene i deres samfund, hvis de bliver nød til at gå på kompromi med deres traditioner? Har flygtningene overhovedet lyst til at blive en del af det samfund, hvis det er på bekostning af deres eget? Det er et af de mange moralske problemstillinger som spillerne kan blive sat i, til Tågens Pris.

Speltillfällen

17. - 19. februari 2017, Lyng Rollespil, Fredericia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan