About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Return to Reality

RPG system: Systemløst
Participants: 6 players

By

✏️Gaffa Brandt
✏️Lau K. Lauritzen
✏️Oliver Nøglebæk
✏️Piotr Zbigniew

Description

Han fik navnet "Osterejen" på grund af den sexvideo som Bambi lækkede, men nu skal det være slut. Derfor sidder de her, sammen med Dunken, Runde-Mike og Penis Peter.

Fem reality-tv "stjerner" har meldt sig til et aftenskolekursus i at blive rigtige mennesker igen, men det er ikke så let når man kun kan relatere til de andre gennem sit tv-persona.

Et komisk livescenarie om hvor svært det er at slippe ud af fortidens skygge og de dumme ting man har gjort i jagten på rigdom og berømmelse. Og mobning, masser af virkelig dum mobning.

Scenariet er en post-postmoderne kommentar på mediepolitik og de personlige tragedier affødt af mainstream mediers misbrug af individet som råvare. Scenariet tager fat i de moralske og psykologiske traumer påført af massemedieeksponering som et stigende antal mennesker pådrager sig i jagten på 15 minutters berømmelse.

Spillet benytter sig af en spontan metode til at skabe spilpersonerne samt deres fælles fortid, skeletter i skabet og interne relationer. Desuden en ny meta-teknik til at løbende at opdatere spillernes baggrund og give input til spillet.

Konceptet integrer på hidtil uset vis principper fra to af de førende liverollespilsinnovatørgrupper i dansk rollespil, henholdsvis Lada 2012 og Minilive, samt tager elementer fra internationale strømninger som Jeepen, Story Games og Playing With Intent.

Played at

Vintersol (2013)


Send corrections for this page