Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Return to Reality

System: Systemløst
Teilnehmer: 6 Spieler

Von

✏️Gaffa Brandt
✏️Lau K. Lauritzen
✏️Oliver Nøglebæk
✏️Piotr Zbigniew

Beschreibung

Han fik navnet "Osterejen" på grund af den sexvideo som Bambi lækkede, men nu skal det være slut. Derfor sidder de her, sammen med Dunken, Runde-Mike og Penis Peter.

Fem reality-tv "stjerner" har meldt sig til et aftenskolekursus i at blive rigtige mennesker igen, men det er ikke så let når man kun kan relatere til de andre gennem sit tv-persona.

Et komisk livescenarie om hvor svært det er at slippe ud af fortidens skygge og de dumme ting man har gjort i jagten på rigdom og berømmelse. Og mobning, masser af virkelig dum mobning.

Scenariet er en post-postmoderne kommentar på mediepolitik og de personlige tragedier affødt af mainstream mediers misbrug af individet som råvare. Scenariet tager fat i de moralske og psykologiske traumer påført af massemedieeksponering som et stigende antal mennesker pådrager sig i jagten på 15 minutters berømmelse.

Spillet benytter sig af en spontan metode til at skabe spilpersonerne samt deres fælles fortid, skeletter i skabet og interne relationer. Desuden en ny meta-teknik til at løbende at opdatere spillernes baggrund og give input til spillet.

Konceptet integrer på hidtil uset vis principper fra to af de førende liverollespilsinnovatørgrupper i dansk rollespil, henholdsvis Lada 2012 og Minilive, samt tager elementer fra internationale strømninger som Jeepen, Story Games og Playing With Intent.

Hier gespielt worden

Vintersol (2013)


Korrektionen für diese Seite einschicken