Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Return to Reality

System: Systemløst
Deltagere: 6 spillere

Af

✏️Gaffa Brandt
✏️Lau K. Lauritzen
✏️Oliver Nøglebæk
✏️Piotr Zbigniew

Foromtale

Han fik navnet "Osterejen" på grund af den sexvideo som Bambi lækkede, men nu skal det være slut. Derfor sidder de her, sammen med Dunken, Runde-Mike og Penis Peter.

Fem reality-tv "stjerner" har meldt sig til et aftenskolekursus i at blive rigtige mennesker igen, men det er ikke så let når man kun kan relatere til de andre gennem sit tv-persona.

Et komisk livescenarie om hvor svært det er at slippe ud af fortidens skygge og de dumme ting man har gjort i jagten på rigdom og berømmelse. Og mobning, masser af virkelig dum mobning.

Scenariet er en post-postmoderne kommentar på mediepolitik og de personlige tragedier affødt af mainstream mediers misbrug af individet som råvare. Scenariet tager fat i de moralske og psykologiske traumer påført af massemedieeksponering som et stigende antal mennesker pådrager sig i jagten på 15 minutters berømmelse.

Spillet benytter sig af en spontan metode til at skabe spilpersonerne samt deres fælles fortid, skeletter i skabet og interne relationer. Desuden en ny meta-teknik til at løbende at opdatere spillernes baggrund og give input til spillet.

Konceptet integrer på hidtil uset vis principper fra to af de førende liverollespilsinnovatørgrupper i dansk rollespil, henholdsvis Lada 2012 og Minilive, samt tager elementer fra internationale strømninger som Jeepen, Story Games og Playing With Intent.

Spillet på

Vintersol (2013)


Indsend rettelser for denne side