About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sneglefart

Front page for Sneglefart

Participants: 2-5 players, optimalt 4-5

By

DesignerMorten Weilbach

Description

Sneglefart handler om at styre sin snegl hurtigt og sikkert igennem baghavens farer og blive den første til at nå kompostbunken.

Ved at spille styringskort fra hver sit deck, skal spillerne guide deres snegl gennem en baghave fuld af æbleskrog, salatblade og andet godt, som snegle elsker at stoppe op og gnaske i. Disse godbidder forsinker sneglene, men giver samtidig mulighed for at købe bedre kort og derved forbedre decket undervejs. Dog er det ikke kun lækkerier som forsinker færden gennem haven; kriblende biller og glubske tudser ligger også på lur, klar til at gøre livet surt for sneglene.

For at sikre høj genspilbarhed, består spillepladen i Sneglefart af modulære dele, som kan sættes op alt efter sværhedsgrad og ønsket spilletid. Spillerne bestemmer således selv om de vil nøjes med et ”Quick Race” og kun spille en enkelt bane, eller vælge et helt ”Grand Prix”, som vil føre deres snegle igennem mange forskellige områder, såsom salatbedet, æbleplantagen, mosehullet osv.

Med Sneglefart kan selv lidt yngre Fastavalgængerne følge med, uden at de lidt mere voksne vil miste interessen. Den primære målgruppe kan lide at spille King of Tokyo og så gerne at Robo Rally kunne gennemføres lidt hurtigere.

Played at

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Awards

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominated, Bedste Brætspil [+]

Trivia

LinksSend corrections for this page