About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Flammernes spejl

RPG system: Call of Cthulhu Call of Khorne
Genre: Fantasy, Gyser

By

✏️Thomas Kruse

Description

Har du overvejet, hvad det egentlig vil sige at leve som witchhunter? En fanatisk person, der blot lever for at afdække de største grusomheder i verden, se dem i øjnene og brænde dem med en bøn og en forbandelse på læben.

Regnen siler stille ned i et gråt og trøstesløst landskab. Trøstesløst blandt andet fordi der ikke burde være et landskab, men derimod en trivende by i Emperiet.
Men den er der ikke mere ...
En håndfuld personer bevæger sig ind i hvad der engang var byens midte. Engang blev her holdt torvedag, og der var liv alle vegne.
Nu er de eneste lyde de sugende svup, når de trækker deres støvler fri af det gennemvædede askelag. Idet én af dem vender sig ved lyden af en krages vingeslag, glider hans kappe lidt til side og viser kortvarigt det hellige symbol om hans hals. Et helligt symbol dedikeret til Solkan: Flammernes og den retfærdige vredes gud.
De kom her for at undersøge rygter om en spirende kaos-kult i byen, men nogen er muligvis kommet dem i forkøbet?
Call of Khorne er Call of Cthulhu systemet anvendt i Warhammer verden. Dette er gjort for at tilføre ekstra uhyggelige stemning og den håbløshed som Warhammer i forvejen lægger så godt op til.

Played at

DrageCon 12 (2010)


Send corrections for this page