Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Flammernes spejl

System: Call of Cthulhu Call of Khorne
Genre: Fantasy, Gyser

Af

✏️Thomas Kruse

Foromtale

Har du overvejet, hvad det egentlig vil sige at leve som witchhunter? En fanatisk person, der blot lever for at afdække de største grusomheder i verden, se dem i øjnene og brænde dem med en bøn og en forbandelse på læben.

Regnen siler stille ned i et gråt og trøstesløst landskab. Trøstesløst blandt andet fordi der ikke burde være et landskab, men derimod en trivende by i Emperiet.
Men den er der ikke mere ...
En håndfuld personer bevæger sig ind i hvad der engang var byens midte. Engang blev her holdt torvedag, og der var liv alle vegne.
Nu er de eneste lyde de sugende svup, når de trækker deres støvler fri af det gennemvædede askelag. Idet én af dem vender sig ved lyden af en krages vingeslag, glider hans kappe lidt til side og viser kortvarigt det hellige symbol om hans hals. Et helligt symbol dedikeret til Solkan: Flammernes og den retfærdige vredes gud.
De kom her for at undersøge rygter om en spirende kaos-kult i byen, men nogen er muligvis kommet dem i forkøbet?
Call of Khorne er Call of Cthulhu systemet anvendt i Warhammer verden. Dette er gjort for at tilføre ekstra uhyggelige stemning og den håbløshed som Warhammer i forvejen lægger så godt op til.

Spillet på

DrageCon 12 (2010)


Indsend rettelser for denne side