About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Symposion - et spil om kærlighed

Front page for Symposion - et spil om kærlighed

RPG system: LARP
Participants: 1 GM, 6 players, spilleder omtales som Sokrates

By

✏️Christina Goddard Christensen
✏️Troels Ken Pedersen

Download

PDF Scenario [Danish] (0.9 MB)

Description

...eller, seks grunde til at Sokrates skal dø.

Året er 416 fvt. Stedet er Athen, det fremadskuende midtpunkt for græsk kultur. En mægtig bystat, en prægtig by, en stat i krig og krise. Intet sted i verden er længere fremme i sandalerne, hvad angår filosofi, politik og kultur. I byens søjlegange kan man møde de dygtigste talere, lærde og dramatikere. Også til fester møder man dem, private fester kaldet symposier, hvor man drikker sig i hegnet og er MEGET dybe og kulturelle imens.

Én mand skiller sig ud fra mængden af enere. Sokrates. Filosof, soldat, generel weirdo. Med sine skarsindige spørgsmål, som udfordrer antagelser og grundlag, kaster han ellers selvsikre venner og fjender ud i uvished og tvivl, hvorfra kun han, Sokrates, kan redde dem tilbage på sikker grund med sine snurrige sentenser og sit dybe vid. Sokrates, hadet og elsket, ofte af de samme.

I aften er der fest hos Agathon, for at fejre hans sejr i den store tragediekonkurrence. Venner og tænkere vil mødes og drikke, og tale om det skønneste emne: Kærlighedens natur. Sokrates er der. Det er du også! Vil den store mand give dig sin opmærksomhed? Vil han løfte dig op eller kaste dig ud i en afgrund af latterliggørelse? Eller værre endnu, vil han ignorere dig? Se det i øjnene, Sokrates er fantastisk, men han er kraftedeme også helt ufatteligt pisseirriterende!

...

I Symposion udspilles et filosofisk drikkelag, hvor I skiftes til at holde taler om kærlighedens natur, mens I drikker vin og dyster om Sokrates' gunst. Oldtidens historie er ikke noget, I er til eksamen i, men et skatkammer som I hæmningsløst plyndrer for guldkorn.

Played at

Ude af ConTrol^2 (2013)
Viking-Con 32 (2013)

TriviaSend corrections for this page