Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Symposion - et spil om kærlighed

Omslag till Symposion - et spil om kærlighed

System: LARP
Deltagare: 1 SL, 6 spelare, spilleder omtales som Sokrates

Av

✏️Christina Goddard Christensen
✏️Troels Ken Pedersen

Ladda ned

PDF Scenariet (0,9 MB)

Beskrivning

...eller, seks grunde til at Sokrates skal dø.

Året er 416 fvt. Stedet er Athen, det fremadskuende midtpunkt for græsk kultur. En mægtig bystat, en prægtig by, en stat i krig og krise. Intet sted i verden er længere fremme i sandalerne, hvad angår filosofi, politik og kultur. I byens søjlegange kan man møde de dygtigste talere, lærde og dramatikere. Også til fester møder man dem, private fester kaldet symposier, hvor man drikker sig i hegnet og er MEGET dybe og kulturelle imens.

Én mand skiller sig ud fra mængden af enere. Sokrates. Filosof, soldat, generel weirdo. Med sine skarsindige spørgsmål, som udfordrer antagelser og grundlag, kaster han ellers selvsikre venner og fjender ud i uvished og tvivl, hvorfra kun han, Sokrates, kan redde dem tilbage på sikker grund med sine snurrige sentenser og sit dybe vid. Sokrates, hadet og elsket, ofte af de samme.

I aften er der fest hos Agathon, for at fejre hans sejr i den store tragediekonkurrence. Venner og tænkere vil mødes og drikke, og tale om det skønneste emne: Kærlighedens natur. Sokrates er der. Det er du også! Vil den store mand give dig sin opmærksomhed? Vil han løfte dig op eller kaste dig ud i en afgrund af latterliggørelse? Eller værre endnu, vil han ignorere dig? Se det i øjnene, Sokrates er fantastisk, men han er kraftedeme også helt ufatteligt pisseirriterende!

...

I Symposion udspilles et filosofisk drikkelag, hvor I skiftes til at holde taler om kærlighedens natur, mens I drikker vin og dyster om Sokrates' gunst. Oldtidens historie er ikke noget, I er til eksamen i, men et skatkammer som I hæmningsløst plyndrer for guldkorn.

Spelat på

Ude af ConTrol^2 (2013)
Viking-Con 32 (2013)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan