Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Brothers of Metal

Front page for Brothers of Metal

Genre: Komedie
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Klaus Meier Olsen
📰Lars Kaos Andresen

Download

PDF Scenariet (7,0 MB)
PDF Spilpersoner (2,9 MB)
PDF Cover (tracklist) (1,2 MB)

Description

De skulle have været det nye Metallica. Større end Maiden. Vildere end Priest. Sådan gik det ikke. Efter at have haft et mindre hit med "All for One (and Metal for Me)" forsvandt bandet Mantastic i den mængde af spandex, flying-v guitarer og svenskergarn, der udgjorde 80'ernes metalscene.

Nu er de tilbage!

Bandets manager har booket en comeback-tour og nu samles The Man, King Purple, The Beast, The Jizzard og Lord Arcon for første gang i over tyve år. Scenariet følger deres kvaler, når gamle konflikter kommer op til overfladen, gennembrudet endnu engang lader vente på sig og de finder ud af, hvor pissesvært det er at klemme sig ned i sine skinnende sorte tights og igen blive en ildspyende rockgud, når man i virkeligheden er en 48-årig familiefar, der arbejder for et cateringfirma.

Brothers of Metal er en komedie om fem halvgamle mænd med drengedrømme om at blive rockstjerner og deres rejse mod stjernerne. Eller i hvert tilfælde imod den store comeback-koncert, hvor deres manager har lovet, at der vil være tusinder af fans, der har ventet siden 1989 på at kunne synge med på klassikere som "Barbarian Queen" og "Slip Into You".

Scenariet stjæler med arme og ben fra film som "Anvil! The Story of Anvil", "Almost Famous" og "This is Spinal Tap" og inviterer ind i tourbussen til en rejse, der bliver både sjov og rørende.

Played at

Forum (2012)

TriviaSend corrections for this page