Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Når kineserne kommer

Front page for Når kineserne kommer

Genre: Drama
Participants: 5 players

By

✏️Marie Wolfsberg Oscilowski
📰Jonas Sanberg Ljungdalh

Download

PDF Scenariet (3,1 MB)

Description

Trommerne slår i takt, men runger i et spøgelsesagtigt ekko mellem bjergene. Lyden kan høres alle steder. Det er næsten som om selv trommerne leder.


Kinesiske tropper har krydset grænsen til Tibet. I årevis har Kina haft den egentlig magt i Tibet, men der har ikke været behov for kamp og våben. Ikke før den ellers tamme hund, vendte sig og snappede efter sin herres hånd. Og Kina er en hård herre der ikke bryder sig om modstand.


Så nu leder soldaterne efter dem. Oprørerne, der kender bjergene og skjulestederne bedre end nogen andre. De kinesiske soldater gør hvad de må. Og hvad de ikke må, for at udføre deres mission. De leder i byen. De leder i klostrene. De leder i landsbyerne og de leder i bjergene. Og hvor som helst de går, efterlader de kaos og død.


Men dette er ikke en historie om soldater. Om kamp. Om modstandsfolk. Faktisk er det slet ikke én historie, det er fem. Fem historier om fem mennesker der stilles det samme spørgsmål, det ingen har lyst til at skulle svare på. Hvad er du villig til at ofre for at overleve?


I ”Når Kineserne Kommer…” spiller man hovedpersonen i sin egen fortælling og biperson i de andres. Det handler om at skabe drama og intensitet for hinanden og om at turde sætte tingene på spidsen.

Played at

Fastaval (2010)


Send corrections for this page