Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

Når kineserne kommer

Omslag till Når kineserne kommer

Genre: Drama
Deltagare: 5 players

Av

✏️Marie Wolfsberg Oscilowski
📰Jonas Sanberg Ljungdalh

Ladda ned

PDF Scenariet (3,1 MB)

Beskrivning

Trommerne slår i takt, men runger i et spøgelsesagtigt ekko mellem bjergene. Lyden kan høres alle steder. Det er næsten som om selv trommerne leder.


Kinesiske tropper har krydset grænsen til Tibet. I årevis har Kina haft den egentlig magt i Tibet, men der har ikke været behov for kamp og våben. Ikke før den ellers tamme hund, vendte sig og snappede efter sin herres hånd. Og Kina er en hård herre der ikke bryder sig om modstand.


Så nu leder soldaterne efter dem. Oprørerne, der kender bjergene og skjulestederne bedre end nogen andre. De kinesiske soldater gør hvad de må. Og hvad de ikke må, for at udføre deres mission. De leder i byen. De leder i klostrene. De leder i landsbyerne og de leder i bjergene. Og hvor som helst de går, efterlader de kaos og død.


Men dette er ikke en historie om soldater. Om kamp. Om modstandsfolk. Faktisk er det slet ikke én historie, det er fem. Fem historier om fem mennesker der stilles det samme spørgsmål, det ingen har lyst til at skulle svare på. Hvad er du villig til at ofre for at overleve?


I ”Når Kineserne Kommer…” spiller man hovedpersonen i sin egen fortælling og biperson i de andres. Det handler om at skabe drama og intensitet for hinanden og om at turde sætte tingene på spidsen.

Spelat på

Fastaval (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan