About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dyst

Front page for Dyst

(AKA: Turnajaiset)

RPG system: Hjemmelavet
Genre: Drama, Intrige
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Anders Frost Bertelsen
✏️Morten Hougaard
✏️Kristoffer Rudkjær
📰Magnus Udbjørg

Download

Zip Scenario [Danish] (104.9 MB)

Description

Herolden sænkede det gule flag med den sorte løve. Tilskuerne hylede og klappede, mens de to riddere sporede deres stridshingste. Trav blev til gallop og turneringspladsen blev indhyldet i støv. De to kompetanter sænkede synkront deres lanser. I grevens loge rejste herskabet sig. Alle holdt vejret. Lyden af et skjold der splintres blev efterfulgt af den dumpe støj af metal der rammer jord. Sejrherren stoppede op og hævede sin lanse i luften som en hilsen til greven og til publikum. Jublen var øredøvende mens væbnere ilede til den livløse skikkelse på jorden.

Dyst er et ensemblescenarie om stolte riddere der kæmper om hæder, ære og penge ved en stor ridderturnering. Men det er også et scenarie om turneringens mange andre aktører, lige fra borgherren til gadedrengen – alle dem der også har noget på spil. Dyst handler om ridderlige dyders møde med kolde realiteter. Om et statisk samfund der for en meget kort periode pludselig bringer høj og lav sammen. Om alle tiders mulighed og de farer den bringer. Hver spiller bliver udstyret med tre roller - en ridder og to tilskuere. En fortælling om magt, hævn, kærlighed og ære er lagt i spillernes hænder.

Turnajaiset ovat tilaisuus, jossa tarinat kohtaavat. Vanha kauppias miettii perimysjärjestystä. Ruhtinaan pitäisi naittaa leskeksi jäänyt sisko. Rosvoritari haikailee mahdotonta rakkautta. Joka kierroksella turnajaisissa putoaa yksi pois.

Played at

Test run Conspiration II (2009)
Fastaval (2009)
Avacon (2015)

Awards

Fastaval (2009)

Winner, Bedste Virkemidler [+]
Nominated, Bedste Formidling [+]
Nominated, Bedste Fortælling [+]
Nominated, Bedste Scenarie [+]

TriviaSend corrections for this page