Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Rakkeren på Hald

Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Lars Kaos Andresen

Download

Word Scenario [Danish] (0.1 MB)

Description

"De fem ryttere sås først som silhouetter gennem regndisen. Deres heste traskede dovent afsted, men de havde selv trukket deres tykke kapper godt op omkring dem.

- Ved du hvor vi er Christian? Esben spurgte forsigtigt den brynjeklædte ridder. Selv når det var solskin var hans humør aldrig højt.

- I Jylland... Og jeg er stadig Ridder Moltke for dig. Ridderen så stift ud for sig. Regnvandet løb i hans øjne, men han skar tænder og ignorerede det.

- Jammen, hvis vi ikke ved hvor vi er, hvordan kan vi så...

- Hold kæft Esben, sagde ridderen hårdt. De tre andre ryttere smilede for dem selv.

Christian kendte behovet for at tale, når man var nervøs. Det var trods alt knægtens første rigtige job. Men det var sgu ikke hans ansvar at være barnepige mere. Og det var 15 år siden han sidst havde været nervøs. Knægten kunne få lov til at være bange. Mord og drab var aldrig morsomt. I hvert fald ikke for ham."

Et episk scenarie om fire lejesvende, der får en opgave de hellere ville have været foruden. Om moral og mangel på samme i en tid og verden, hvor ingen vogter på den. Om umenneskelighed og skrøbelige følelser der forsøger at overleve trods dårlige kår. Om åregammelt had, der blot venter på at blive udløst.

Et senmiddelalderligt fantasyscenarie sat i et hårdt Midtjylland, hvor grever og baroner kæmper om magten, uden selv at smage blod.

Played at

Claustrum Con IV (1999)


Send corrections for this page