Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Rakkeren på Hald

Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Lars Kaos Andresen

Download

Word Scenariet [dansk] (0,1 MB)

Foromtale

"De fem ryttere sås først som silhouetter gennem regndisen. Deres heste traskede dovent afsted, men de havde selv trukket deres tykke kapper godt op omkring dem.

- Ved du hvor vi er Christian? Esben spurgte forsigtigt den brynjeklædte ridder. Selv når det var solskin var hans humør aldrig højt.

- I Jylland... Og jeg er stadig Ridder Moltke for dig. Ridderen så stift ud for sig. Regnvandet løb i hans øjne, men han skar tænder og ignorerede det.

- Jammen, hvis vi ikke ved hvor vi er, hvordan kan vi så...

- Hold kæft Esben, sagde ridderen hårdt. De tre andre ryttere smilede for dem selv.

Christian kendte behovet for at tale, når man var nervøs. Det var trods alt knægtens første rigtige job. Men det var sgu ikke hans ansvar at være barnepige mere. Og det var 15 år siden han sidst havde været nervøs. Knægten kunne få lov til at være bange. Mord og drab var aldrig morsomt. I hvert fald ikke for ham."

Et episk scenarie om fire lejesvende, der får en opgave de hellere ville have været foruden. Om moral og mangel på samme i en tid og verden, hvor ingen vogter på den. Om umenneskelighed og skrøbelige følelser der forsøger at overleve trods dårlige kår. Om åregammelt had, der blot venter på at blive udløst.

Et senmiddelalderligt fantasyscenarie sat i et hårdt Midtjylland, hvor grever og baroner kæmper om magten, uden selv at smage blod.

Spillet på

Claustrum Con IV (1999)


Indsend rettelser for denne side