Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sidste års sne

Front page for Sidste års sne

RPG system: Systemløst
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Martin W. Jürgensen
✏️Jacob Holm Krogsøe
🎨Martin W. Jürgensen
📰Hans Christian Molbech

Download

PDF Scenario [Danish] (7.9 MB)

Description

Man fandt hertug Karl den Dristige om morgenen den 7. Januar 1477. Han lå på slagmarken ved Nancy, dræbt og plyndret til skindet af røvere. Ansigtet var ukendeligt, den ene kind skambidt af ulve, den anden frosset fast I dyndet ved bredden af det vandhul hvor han var faldet. Burgunder-hertugen Karl den Dristige havde gjort sig selv til en europæisk myte, men nu var den store ridder død, stukket ned af bondesoldater.

Gennem mere end en menneskealder havde hertug-hoffet I Dijon været et uopnåeligt forbillede for andre hoffer. Her festede man ødselt og overdådigt - her forenedes komponister og digtere om at udmale det høviske liv. Diion var 1400-tallets navle, der lige nåede at blusse op i en flammende eftersommer, inden farverne falmede for stedse.

1983 - ved søen Rigeaux i nærheden af Nancy.

Vejrhanen drejede rundt som aldrig før. Skyerne var tunge og mørke. Som oplæseren i radioen tidligere på dagen havde proklameret, ville vindstød med orkanstyrke skylle ind over området. Claude Fignon kiggede bekymret ud af vinduet, ud over søen. I det fjerne kunne den aldrende bonde se øen. Den ø, rige turister brugte året igennem som feriemål. Det var nu efterår og uden for sæsonen, men Claude havde stadig lejere på øen. Hvert år, så langt han kunne huske tilbage, var et lille solskab på seks personer kommet på samme tid af året. Fire mænd og to kvinder. Nogle farligt kloge mennesker der tilsyneladende var højt på strå. Det var disse personer Claude forgæves havde forsøgt at kalde over radioen det meste af dagen. Han prøvede at advare dem mod stormen. Nu var det for sent - ingen bad ville nå den lille ø, før stormen havde lagt sig.

En historie om seks mennesker der opsluges af deres egne illusioner og forventninger. På blot en nat vil deres venskab måske smuldre bort og frilægge deres livsløgn. Spørgsmålet er om de vil falme og forsvinde, præcis som sidste års sne?

Played at

Fastaval (2005)
Orkon (2005)
Hyggecon (2005)
El Hyggecon - Revolution! (2006)

Awards

Fastaval (2005)

Nominated, Bedste Formidling [+]
Nominated, Bedste Spillermateriale [+]

LinksSend corrections for this page