Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Zombieturister fra helvede

Genre: Komedie
Participants: 4 players

By

✏️Mikkel Busch

Description

Jimmy hørte støj bag sig og kiggede op fra hylden med chips, tidsnok til at se fyr, der netop var braget ind i butikken, vælte en stabel med bønner.

Det hele startede da et charterfly måtte nødlande i Kastrup, efter som kaptajnen havde udtrykt det, "Nogen af passagererne opførte sig aggressivt." Da brandmændene kom hen til flyet, var de blevet overfaldet af de zombier, der væltede ud af flyet, som maddiker fra et kadaver.

"Ud af min kiosk," snerrede Ali, mens trykbølgen fra haglgeværet sendte den rygsækbeklædte zombie tværs gennem butiksruden. Den zombie der for få minutter siden var kommet hærgende ind i hans elskede kiosk, den kiosk som han netop havde købt.

På Rådhuspladsen var zombierne begyndt at samle sig i flokke hver med en lederzombie, der holdt en paraply højt i vejret, efterhånden som flokkene blev store nok, begyndte de at stavre mod Rundetårn mens de huserede og smadrede alt på deres vej.

Dennis hjalp den ældre herre op, der var kommet i klemme ud en reol med chips. Han bandede samtidig over, at hans tjenestepistol stadig lå på stationen.


København er invaderet af zombieturister, og der er kun fire mænd, der kan rydde op...

Et zombiescenarie med massere af splat, gru og platte punchlines.

Played at

Orf (2004)


Send corrections for this page