Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Zombieturister fra helvede

Genre: Komedie
Deltagere: 4 spillere

Af

✏️Mikkel Busch

Foromtale

Jimmy hørte støj bag sig og kiggede op fra hylden med chips, tidsnok til at se fyr, der netop var braget ind i butikken, vælte en stabel med bønner.

Det hele startede da et charterfly måtte nødlande i Kastrup, efter som kaptajnen havde udtrykt det, "Nogen af passagererne opførte sig aggressivt." Da brandmændene kom hen til flyet, var de blevet overfaldet af de zombier, der væltede ud af flyet, som maddiker fra et kadaver.

"Ud af min kiosk," snerrede Ali, mens trykbølgen fra haglgeværet sendte den rygsækbeklædte zombie tværs gennem butiksruden. Den zombie der for få minutter siden var kommet hærgende ind i hans elskede kiosk, den kiosk som han netop havde købt.

På Rådhuspladsen var zombierne begyndt at samle sig i flokke hver med en lederzombie, der holdt en paraply højt i vejret, efterhånden som flokkene blev store nok, begyndte de at stavre mod Rundetårn mens de huserede og smadrede alt på deres vej.

Dennis hjalp den ældre herre op, der var kommet i klemme ud en reol med chips. Han bandede samtidig over, at hans tjenestepistol stadig lå på stationen.


København er invaderet af zombieturister, og der er kun fire mænd, der kan rydde op...

Et zombiescenarie med massere af splat, gru og platte punchlines.

Spillet på

Orf (2004)


Indsend rettelser for denne side