Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Pokethulu - Too Cute to Live?

(AKA: Et lomme-EPOs)

RPG system: Pokéthulhu - The Adventure Game
Genre: Gyser, Komedie
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Troels Rohde Hansen

Description

Den endeløse sommerferie i de Dødes Land forsætter. Små unger landet over arbejder på at fange og træne deres Pokethuluer, og for vores hovedpersoner er det ikke anderledes. Der lægges meget arbejde i disse uhyggelige sjæleædende væsner fra det ydre rum. Det kræver sin møgunge at håndtere de små bæster, der er så skræmmende at de voksne ikke tør at have noget med dem at gøre.

Der fanges, trænes og kæmpes. Små sammenstød og tvister afgøres og dueller om ære udkæmpes. Og hvis det ikke er dagligdagens små sammenstød, så er der selvfølgelig de store trænerkonkurrencer hvor børn fra hele landet mødes for at bevise deres værd, i kunsten at håndtere disse (semi)grusomme væsner.

Men noget truer (selvfølgelig) uhyggen i dette lille land. En ny slags væsner har gjort deres indtog i landet, og med deres politiske korrekthed og moralske idealer har de charmet sig ind på forældrene som nu vil foretrække at deres børn brugte deres tid på disse nyankomne. Det vil ødelægge alt det sjove ved at være træner for altid!!! Dette er ikke kommet til vores hovedpersoners del er verden, og de er derfor lykkeligt uvidende om det? endnu?

Played at

Krikkit Con XI - Elgens Prøve (2003)
TRoA - Rock'n'Roll (2004)
SeCONd Chance (2007)

TriviaSend corrections for this page