Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Pokethulu - Too Cute to Live?

(aka: Et lomme-EPOs)

System: Pokéthulhu
Genre: Gyser, Komedie
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Troels Rohde Hansen

Beskrivning

Den endeløse sommerferie i de Dødes Land forsætter. Små unger landet over arbejder på at fange og træne deres Pokethuluer, og for vores hovedpersoner er det ikke anderledes. Der lægges meget arbejde i disse uhyggelige sjæleædende væsner fra det ydre rum. Det kræver sin møgunge at håndtere de små bæster, der er så skræmmende at de voksne ikke tør at have noget med dem at gøre.

Der fanges, trænes og kæmpes. Små sammenstød og tvister afgøres og dueller om ære udkæmpes. Og hvis det ikke er dagligdagens små sammenstød, så er der selvfølgelig de store trænerkonkurrencer hvor børn fra hele landet mødes for at bevise deres værd, i kunsten at håndtere disse (semi)grusomme væsner.

Men noget truer (selvfølgelig) uhyggen i dette lille land. En ny slags væsner har gjort deres indtog i landet, og med deres politiske korrekthed og moralske idealer har de charmet sig ind på forældrene som nu vil foretrække at deres børn brugte deres tid på disse nyankomne. Det vil ødelægge alt det sjove ved at være træner for altid!!! Dette er ikke kommet til vores hovedpersoners del er verden, og de er derfor lykkeligt uvidende om det? endnu?

Spelat på

Krikkit Con XI - Elgens Prøve (2003)
TRoA - Rock'n'Roll (2004)
SeCONd Chance (2007)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan