Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Pokethulu - Too Cute to Live?

(AKA: Et lomme-EPOs)

System: Pokéthulhu - The Adventure Game
Genre: Gyser, Komedie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Troels Rohde Hansen

Foromtale

Den endeløse sommerferie i de Dødes Land forsætter. Små unger landet over arbejder på at fange og træne deres Pokethuluer, og for vores hovedpersoner er det ikke anderledes. Der lægges meget arbejde i disse uhyggelige sjæleædende væsner fra det ydre rum. Det kræver sin møgunge at håndtere de små bæster, der er så skræmmende at de voksne ikke tør at have noget med dem at gøre.

Der fanges, trænes og kæmpes. Små sammenstød og tvister afgøres og dueller om ære udkæmpes. Og hvis det ikke er dagligdagens små sammenstød, så er der selvfølgelig de store trænerkonkurrencer hvor børn fra hele landet mødes for at bevise deres værd, i kunsten at håndtere disse (semi)grusomme væsner.

Men noget truer (selvfølgelig) uhyggen i dette lille land. En ny slags væsner har gjort deres indtog i landet, og med deres politiske korrekthed og moralske idealer har de charmet sig ind på forældrene som nu vil foretrække at deres børn brugte deres tid på disse nyankomne. Det vil ødelægge alt det sjove ved at være træner for altid!!! Dette er ikke kommet til vores hovedpersoners del er verden, og de er derfor lykkeligt uvidende om det? endnu?

Spillet på

Krikkit Con XI - Elgens Prøve (2003)
TRoA - Rock'n'Roll (2004)
SeCONd Chance (2007)

TriviaIndsend rettelser for denne side