About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Syndflodens disciple

RPG system: Fusion
Genre: Efterforskning

By

✏️M. A. B.

Description

Han bevægede sig hurtigt og agilt gennem regnskoven. Hans blik var fæstnet på hans mål, som endnu ikke var blevet synligt. Nattehimlen var dækket af et rødligt skær, der vildt og ukontrolleret flakkede hen over skyerne. I det fjerne hørtes larmen af ubarmhjertige toxokraters fremmarcherende.

Regnskoven græd. En tåre faldt på hans højre kind, men det var ikke noget han bemærkede. Han blinkede ikke engang med øjnene. Han løb bare videre uforhindret, side om side med regnskoven. Han ankom til sit rejsemål. Dette havde han ventet på i flere uger. Han måtte se det. Han måtte bevidne det. Han trak et par grene til side og kiggede lige ind i det destruktive inferno, som toxokraterne på ubarmhjertig hvis havde skabt. Han græd med regnskoven. Gråden blev til eksentrisme, eksentrismen blev til vrede og vreden blev til andrelin.

Han afsikrede sit automatgevær og gav signal til de andre. Nu var hævnens time inde. nu ville han ikke tolerere det længere. Han tænkte på hans børn, han tænkte på deres opvækst. Han sneg sig ud i natten, som snart skulle blive afløst af toxokraternes skrig om nåde. Men der var ingen nåde at finde i naturens sønderevne lunger. Regnskoven græd ikke længere, men den blødte stadig. Det var op til disciplene at forbinde sårene.

Played at

RusCon 11 - Kino (2002)


Send corrections for this page