Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Syndflodens disciple

System: Fusion
Genre: Efterforskning

Av

✏️M. A. B.

Beskrivning

Han bevægede sig hurtigt og agilt gennem regnskoven. Hans blik var fæstnet på hans mål, som endnu ikke var blevet synligt. Nattehimlen var dækket af et rødligt skær, der vildt og ukontrolleret flakkede hen over skyerne. I det fjerne hørtes larmen af ubarmhjertige toxokraters fremmarcherende.

Regnskoven græd. En tåre faldt på hans højre kind, men det var ikke noget han bemærkede. Han blinkede ikke engang med øjnene. Han løb bare videre uforhindret, side om side med regnskoven. Han ankom til sit rejsemål. Dette havde han ventet på i flere uger. Han måtte se det. Han måtte bevidne det. Han trak et par grene til side og kiggede lige ind i det destruktive inferno, som toxokraterne på ubarmhjertig hvis havde skabt. Han græd med regnskoven. Gråden blev til eksentrisme, eksentrismen blev til vrede og vreden blev til andrelin.

Han afsikrede sit automatgevær og gav signal til de andre. Nu var hævnens time inde. nu ville han ikke tolerere det længere. Han tænkte på hans børn, han tænkte på deres opvækst. Han sneg sig ud i natten, som snart skulle blive afløst af toxokraternes skrig om nåde. Men der var ingen nåde at finde i naturens sønderevne lunger. Regnskoven græd ikke længere, men den blødte stadig. Det var op til disciplene at forbinde sårene.

Spelat på

RusCon 11 - Kino (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan