Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Syndflodens disciple

System: Fusion
Genre: Efterforskning

Von

✏️M. A. B.

Beschreibung

Han bevægede sig hurtigt og agilt gennem regnskoven. Hans blik var fæstnet på hans mål, som endnu ikke var blevet synligt. Nattehimlen var dækket af et rødligt skær, der vildt og ukontrolleret flakkede hen over skyerne. I det fjerne hørtes larmen af ubarmhjertige toxokraters fremmarcherende.

Regnskoven græd. En tåre faldt på hans højre kind, men det var ikke noget han bemærkede. Han blinkede ikke engang med øjnene. Han løb bare videre uforhindret, side om side med regnskoven. Han ankom til sit rejsemål. Dette havde han ventet på i flere uger. Han måtte se det. Han måtte bevidne det. Han trak et par grene til side og kiggede lige ind i det destruktive inferno, som toxokraterne på ubarmhjertig hvis havde skabt. Han græd med regnskoven. Gråden blev til eksentrisme, eksentrismen blev til vrede og vreden blev til andrelin.

Han afsikrede sit automatgevær og gav signal til de andre. Nu var hævnens time inde. nu ville han ikke tolerere det længere. Han tænkte på hans børn, han tænkte på deres opvækst. Han sneg sig ud i natten, som snart skulle blive afløst af toxokraternes skrig om nåde. Men der var ingen nåde at finde i naturens sønderevne lunger. Regnskoven græd ikke længere, men den blødte stadig. Det var op til disciplene at forbinde sårene.

Hier gespielt worden

RusCon 11 - Kino (2002)


Korrektionen für diese Seite einschicken