Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Kattens til bivirkninger

RPG system: Basic Roleplaying

By

✏️Jeppe Christiansen

Description

Stedet er København, 14. oktober, 1994.

AIDS-epidemien raser over hele verden, særlig slemt er det i den 3. verden. Men selvi I-landenes højtudviklede sundhedssystem, med forskerstab, kan man ikke holde virusen nede. Mens forskerne arbejder på højtryk for at finde et effektivt antistof, går andre hårdere til værks: I Sverige arbejder læger og psykologer på at opspore de smittede og spærre dem inde. Derefter prøver man, med tvivlsomme medikamenter, at behandle de HIV-smittede patienter.

Så drastiske foranstaltninger har vi ikke taget i brug i Danmark. I hvert fald ikke hvad offentligheden og pressen ved af. Herhjemme er der dog også forskning, men forsøgene bliver fortrinsvis udført på dyr. Visse forskere mener, at svaret på gåden, skal findes i dyreriget. Dyrene har altid været et skridt foran, når det kommer til udviklingen af antistoffer ...

Kattens til bivirkninger er et Basic RPG scenarie, der foregår i København i vore dage. Der kræves intet forhåndskendskab, da reglerne vil blive forklaret på connen. Den eneste kvalifikation, der kræves er evnen til at se bort fra terningerne og rollespille sig ud af en given situation.

Played at

Viking-Con 13 (1994)


Send corrections for this page