Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Kattens til bivirkninger

System: Basic Roleplaying

Af

✏️Jeppe Christiansen

Foromtale

Stedet er København, 14. oktober, 1994.

AIDS-epidemien raser over hele verden, særlig slemt er det i den 3. verden. Men selvi I-landenes højtudviklede sundhedssystem, med forskerstab, kan man ikke holde virusen nede. Mens forskerne arbejder på højtryk for at finde et effektivt antistof, går andre hårdere til værks: I Sverige arbejder læger og psykologer på at opspore de smittede og spærre dem inde. Derefter prøver man, med tvivlsomme medikamenter, at behandle de HIV-smittede patienter.

Så drastiske foranstaltninger har vi ikke taget i brug i Danmark. I hvert fald ikke hvad offentligheden og pressen ved af. Herhjemme er der dog også forskning, men forsøgene bliver fortrinsvis udført på dyr. Visse forskere mener, at svaret på gåden, skal findes i dyreriget. Dyrene har altid været et skridt foran, når det kommer til udviklingen af antistoffer ...

Kattens til bivirkninger er et Basic RPG scenarie, der foregår i København i vore dage. Der kræves intet forhåndskendskab, da reglerne vil blive forklaret på connen. Den eneste kvalifikation, der kræves er evnen til at se bort fra terningerne og rollespille sig ud af en given situation.

Spillet på

Viking-Con 13 (1994)


Indsend rettelser for denne side