Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Fukubukuro

Front page for Fukubukuro

RPG system: Legend of the Five Rings
Genre: Drama
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Thomas Jakobsen

Download

PDF Scenario [Danish] (0.5 MB)
PDF Characters [Danish] (1 MB)

Description

Efter fire dages ventetid på rejsekroen kom hun. Han elsker hende, og har i løbet af ventetiden drukket sake og skrevet et digt. Hun er geisha i Otosan Uchi, Kejserens Hovedstad, hvor hun omgås flere af rigets mægtigste mænd. Når hun er sammen med ham, kan hun åbne sit hjerte for kærlighed og nyde fornemmelsen af frihed. Men hun er ikke fri. Løfter afgivet i mørket til Løgnenes Herskerinde. Hun frygter for de ord, der ætser en mands ære, som syre ætser en katanas klinge. Når han er sammen med hende, er han blot en ronin – en mand fri for pligtens tunge byrder.
Langt mod vest er to af Rokugans store klaner kommet i krig. Det hele begyndte med en række mord, i en ubetydelig by i ingenmandsland. Senere kom anklagerne mod Akodo familien, om at de holdt Solens Søn, Kejseren over riget, til fange. Kort tid efter tromlede Shinjo familen og resten af Enhjørning Klanens stridsheste over sletterne. Akodo borgen blev angrebet, og inden vinterens komme var tusinder af samuraier døde.

Foråret nærmer sig og krigen er langt fra forbi
Fem samuraier er sendt af sted med en lille pakke omviklet det fineste rispapir. Den er fra selveste Akodo Kage, en af de mest magtfulde mænd i Rokugan, og sensei for Løve Klanens Daimyo. Pakken er til en ronin, der opholder sig på en rejsekro nær hovedstaden.
Samtidig har to brødre udklækket en plan. Mens Løve Klanens Daimyo, selveste den Sorte Løve, Akodo Toturi, er uden for rækkevidde for Skyggernes Herre, kan et tilfældigt selvmord, begået af en lige så tilfældig ronin, ikke vække nogens bekymring. Også selvom begge mænd er en og samme person.

Fukubukuro: En lykkepakke. En pakke hvis værdi angiveligt overstiger den værdi, som pakken umiddelbart tillægges.

Played at

Viking-Con 21 (2002)

Trivia

LinksSend corrections for this page