About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Inside Out

(AKA: Ardoffs pirater)

RPG system: Star Wars

By

✏️Christian Peter Koch Sørensen
🎨Jesper Thorndal

Description

For længe siden, i en fjern, fjern galakse...

Et håb brænder over galaksens undertrykte planeter, hvor rebellerne kæmper en stadigt hårdere kamp mod det mægtige Imperie.

Modige piloter udfordrer hver eneste dag skæbnen i dristige "hit and run"-angreb hvor Imperiet mindste venter det. Dette kan kun lade sig gøre v.h.a. det omfattende spion-netværk, alliancen opretholder. Tusinder og atter tusinder af agenter skaffer de altafgørende informationer far de mest usandsynlige kilder, og videresender dem på snedig vis til alliancens baser. Men det er væsentligt at fejle, og en af agenterne har dummet sig gevaldigt. Gæt, hvem der skal redde trådene ud...

Inside Out er et godt, gammeldags Star Wars-modul med masser af action, eventyr og spænding. Der er selvfølgelig også rig mulighed for rollespil. Det vil være tilrådeligt at have set en Star Wars-film eller to, men regelkundskab er absolut ikke noget krav. det vigtigste er, at man har modet til, med livet som indsats, at tilføje Imperiet endnu et svidende nederlag. For folk, der deltog sidste år, kan det nævnes at "Heltene fra Higron" er tilbage.

Vel mødt, og må kraften være med dig!

Played at

DRF-Con (1991)

Articles

Ardoffs Pirater Page 29 Nr. 14 (Juli 1992) SAGA [dk]

TriviaSend corrections for this page