Alexandria

Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Ardoffs pirater

(AKA: Inside Out)

System: Star Wars

Af

✏️Christian Peter Koch Sørensen
🎨Jesper Thorndal

Foromtale

For længe siden, i en fjern, fjern galakse...

Et håb brænder over galaksens undertrykte planeter, hvor rebellerne kæmper en stadigt hårdere kamp mod det mægtige Imperie.

Modige piloter udfordrer hver eneste dag skæbnen i dristige "hit and run"-angreb hvor Imperiet mindste venter det. Dette kan kun lade sig gøre v.h.a. det omfattende spion-netværk, alliancen opretholder. Tusinder og atter tusinder af agenter skaffer de altafgørende informationer far de mest usandsynlige kilder, og videresender dem på snedig vis til alliancens baser. Men det er væsentligt at fejle, og en af agenterne har dummet sig gevaldigt. Gæt, hvem der skal redde trådene ud...

Inside Out er et godt, gammeldags Star Wars-modul med masser af action, eventyr og spænding. Der er selvfølgelig også rig mulighed for rollespil. Det vil være tilrådeligt at have set en Star Wars-film eller to, men regelkundskab er absolut ikke noget krav. det vigtigste er, at man har modet til, med livet som indsats, at tilføje Imperiet endnu et svidende nederlag. For folk, der deltog sidste år, kan det nævnes at "Heltene fra Higron" er tilbage.

Vel mødt, og må kraften være med dig!

Spillet på

DRF-Con (1991)

Artikler

Ardoffs Pirater Side 29 Nr. 14 (Juli 1992) SAGA [dk]

TriviaIndsend rettelser for denne side