Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Inside Out

(aka: Ardoffs pirater)

System: Star Wars

Av

✏️Christian Peter Koch Sørensen
🎨Jesper Thorndal

Beskrivning

For længe siden, i en fjern, fjern galakse...

Et håb brænder over galaksens undertrykte planeter, hvor rebellerne kæmper en stadigt hårdere kamp mod det mægtige Imperie.

Modige piloter udfordrer hver eneste dag skæbnen i dristige "hit and run"-angreb hvor Imperiet mindste venter det. Dette kan kun lade sig gøre v.h.a. det omfattende spion-netværk, alliancen opretholder. Tusinder og atter tusinder af agenter skaffer de altafgørende informationer far de mest usandsynlige kilder, og videresender dem på snedig vis til alliancens baser. Men det er væsentligt at fejle, og en af agenterne har dummet sig gevaldigt. Gæt, hvem der skal redde trådene ud...

Inside Out er et godt, gammeldags Star Wars-modul med masser af action, eventyr og spænding. Der er selvfølgelig også rig mulighed for rollespil. Det vil være tilrådeligt at have set en Star Wars-film eller to, men regelkundskab er absolut ikke noget krav. det vigtigste er, at man har modet til, med livet som indsats, at tilføje Imperiet endnu et svidende nederlag. For folk, der deltog sidste år, kan det nævnes at "Heltene fra Higron" er tilbage.

Vel mødt, og må kraften være med dig!

Spelat på

DRF-Con (1991)

Artiklar

Ardoffs Pirater Sida 29 Nr. 14 (Juli 1992) SAGA [dk]

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan