Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Elysian Fields

Front page for Elysian Fields

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Projekt R'lyeh
Participants: 5 players

By

✏️Sanne Harder

Download

PDF Scenariet (9,5 MB)

Description

"...Politikommisær Stormonts folk har fundet liget af en spinkel, rødhåret pige, på en parkeringsplads bag den famøse natklub The Pink Armadillo. De fandt hende iført en dybt nedringet cocktailkjole, hvis sølvlamé skinnede om kap med farverne i den pyt af benzin, hun lå i. Da hun forlod natklubben, var det i følgeskab af Joseph Purezza, også kendt som Big Joe. Ved siden af liget lå der et baseballbat. Senere undersøgelser viste, at Sheila Curtis var blevet slået ihjel ved et slag i baghovedet, der stammede fra selv samme bat, og at fingeraftrykkene på battet matcher Joe Purezzas."
- H. Perkins, The Morning Post, 9.10. 1954.

Liget af en call girl er blevet fundet og anmeldt til LAPD. Allerede inden den rappe, kvindelige politikommisær Terrime Stormont er sat på sagen, har man fundet en mistænkt og et bevis. Nu mangler der bare et motiv.

Elysian Fields er et eksperimentelt detektivscenarie, sat i halvtredsernes Los Angeles, der spiller på rollernes indbyrdes forhold. Scenariet bygger på spillernes evne til at improvisere og "fylde hullerne ud", ud fra de oplæg, der udgør spilkaraktererne. Der spilles både i nutid og i flashbacks.

Played at

Viking-Con 17 (1998)
Viking-Con 18 (1999)
Vintersol (2007)

Awards

Viking-Con 17 (1998)

Winner, Bedste Manuskript
Winner, Bedste Spilpersoner
Winner, Bedste Scenarie

Trivia

LinksSend corrections for this page