Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Elysian Fields

Forside til Elysian Fields

System: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Projekt R'lyeh
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Sanne Harder

Download

PDF Scenariet (9,5 MB)

Foromtale

"...Politikommisær Stormonts folk har fundet liget af en spinkel, rødhåret pige, på en parkeringsplads bag den famøse natklub The Pink Armadillo. De fandt hende iført en dybt nedringet cocktailkjole, hvis sølvlamé skinnede om kap med farverne i den pyt af benzin, hun lå i. Da hun forlod natklubben, var det i følgeskab af Joseph Purezza, også kendt som Big Joe. Ved siden af liget lå der et baseballbat. Senere undersøgelser viste, at Sheila Curtis var blevet slået ihjel ved et slag i baghovedet, der stammede fra selv samme bat, og at fingeraftrykkene på battet matcher Joe Purezzas."
- H. Perkins, The Morning Post, 9.10. 1954.

Liget af en call girl er blevet fundet og anmeldt til LAPD. Allerede inden den rappe, kvindelige politikommisær Terrime Stormont er sat på sagen, har man fundet en mistænkt og et bevis. Nu mangler der bare et motiv.

Elysian Fields er et eksperimentelt detektivscenarie, sat i halvtredsernes Los Angeles, der spiller på rollernes indbyrdes forhold. Scenariet bygger på spillernes evne til at improvisere og "fylde hullerne ud", ud fra de oplæg, der udgør spilkaraktererne. Der spilles både i nutid og i flashbacks.

Spillet på

Viking-Con 17 (1998)
Viking-Con 18 (1999)
Vintersol (2007)

Priser

Viking-Con 17 (1998)

Vinder, Bedste Manuskript
Vinder, Bedste Spilpersoner
Vinder, Bedste Scenarie

Trivia

Links

Scenariets egen hjemmeside: http://www.sanneharder.dk/elysianfields.html
Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=16Indsend rettelser for denne side