Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Elysian Fields

Omslag till Elysian Fields

System: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Projekt R'lyeh
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Sanne Harder

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (9,5 MB)

Beskrivning

"...Politikommisær Stormonts folk har fundet liget af en spinkel, rødhåret pige, på en parkeringsplads bag den famøse natklub The Pink Armadillo. De fandt hende iført en dybt nedringet cocktailkjole, hvis sølvlamé skinnede om kap med farverne i den pyt af benzin, hun lå i. Da hun forlod natklubben, var det i følgeskab af Joseph Purezza, også kendt som Big Joe. Ved siden af liget lå der et baseballbat. Senere undersøgelser viste, at Sheila Curtis var blevet slået ihjel ved et slag i baghovedet, der stammede fra selv samme bat, og at fingeraftrykkene på battet matcher Joe Purezzas."
- H. Perkins, The Morning Post, 9.10. 1954.

Liget af en call girl er blevet fundet og anmeldt til LAPD. Allerede inden den rappe, kvindelige politikommisær Terrime Stormont er sat på sagen, har man fundet en mistænkt og et bevis. Nu mangler der bare et motiv.

Elysian Fields er et eksperimentelt detektivscenarie, sat i halvtredsernes Los Angeles, der spiller på rollernes indbyrdes forhold. Scenariet bygger på spillernes evne til at improvisere og "fylde hullerne ud", ud fra de oplæg, der udgør spilkaraktererne. Der spilles både i nutid og i flashbacks.

Spelat på

Viking-Con 17 (1998)
Viking-Con 18 (1999)
Vintersol (2007)

Priser

Viking-Con 17 (1998)

Vinnare, Bedste Manuskript
Vinnare, Bedste Spilpersoner
Vinnare, Bedste Scenarie

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan